tisdag 6 juli 2010Dag 32
Eknö-Arkösund 43 km

Det var inte bara min uppkoppling som strulade i går det gjorde det även för campingen. Det gick nämligen inte betala med kortet efter som dom inte kom ut på nätet. teknik är fantastiskt:(

Jag lovade att komma upp klockan 0800 då dom öppnade och det gjorde jag tror ni tekniken fungerade? Nä det fungerade inte, jag sa då att jag kan vänta några timmar. Under tiden gick jag runt lite i campingen och tittade på alla som hade kajaker med sig och det var ganska många faktiskt. Gryt och s:t Annas skärgård är berömd för en fin skärgård att paddla i många så öar (alldeles för många om man har karta 1:100 000) jätte svårt att navigera. Gruvar mig för Stockholms skärgård.

Träffade två danska pappor som hade sina söner med sig, och dom skulle inviga sina söner i paddlingens ädla konst.

Så kl 10,30 då behagade tekniken fungera så jag gav mig i väg 11,00.
ett stopp på Snuggholmen för lunch. Det visade sig att där bodde kanibaler jag kunde se det för jag hittade rester av en måltid dom haft. Så jag rappade på för att inte bli middag.


Tanken var att jag skulle stanna på Åspöja, men som vanlig så låg det nära kartbladets slut så jag tänkte jag går förbi det och till slut så hamnade jag på Arkösund. vädret har bjudit på mulet med lite små regn och vindstilla.

Det tog över 1 tim att starta datorn med uppkoppling denna dj...a teknik DET SKA BARA FUNGERA JAG HAR INTE TID TILL DETTA STRUL.

Dagens notering: Det är mytket segelbåtar här nästan inga motor dito många tyskar och danskar också.

2 kommentarer:

  1. Efter att kompassnålen har börjat pekat åt norr så har du paddlat som en häst som har hemlängtan.:-) Bra jobbat!

    SvaraRadera
  2. Tekniken strular här oxå - får lov att besöka din fru för att kunna sköta mina Pride åligganden för mobilnätet orkar inte ladda ner mina 20 mail som fanns i postlådan...
    Du kan ju vattna våra blommor när du far förbi Stockholm - du övernattar gratis - hämta nyckeln hos grannen - vilken måste du lista ut själv ;)

    SvaraRadera