onsdag 28 juli 2010Dag 54
Järnäsklubb-Revet (strax utanför Norrmjöle) 35 km

Idag finns det tre hjältar i mitt liv det är (utan rangordning) min fru, Fredrik Wedin och min svärfar Rolf Högström.

Min fru för att hon hjälpte mig att söka reda på en GPS efter som min har lagt av Fredrik som så osjälviskt lånade ut sin till mig och sist men inte minst Roffe som levererade den till mig i min svåra stund.

En svår stund var det då jag vaknade kl:03,00 för det var en dimma utan desslike utanför tältet.
Att försöka somna om var inte att tänka sig det gick helt enkelt inte.

Timmarna gick och gick utan att det blev klarare ute och min frustration den växte i takt med att dimman den bara växte och att min GPS är fuktskadad.
Och inte blevdet bättre av att man spår 15 sekundmet imorgon.

På väg till fiket som finns här så kom det en gubbe ut ur dimman i en kajak en sådan stolle tänkte jag men jag hade fel det var ingen stolle utan det var Bengt som kom.

Vi fick en pratstund innan min svärfar kom och då han kom så for vi in till Nordmaling för att handla.

Sedan gick Bengt Carlsson och jag och åt en bit mat, efter maten så packade vi våra kajaker och jag var klar en liten stund före honom så jag gav mig av.

Dimman var nu bortblåst och jag hade lite bråttom för jag ville så långt norrut som jag kunde med tanke på vinden i morgon. klockan var nu halv två.

21,30 gav jag upp nu ska jag kolla vädret i morgon och förhoppningsvis kan jag paddla någon timme i morgonbitti.

God natt mina hjältar.

2 kommentarer:

  1. Är inte livet härligt med sådana människor runt omkring dig. Att "ensam är stark" är en något överdriven klyscha, eller hur. Hoppas att du kan jobba vidare i morgon utan allt för starka vindar.
    Kram.

    SvaraRadera
  2. Hej

    Tänk att vi hade sån tur att du fortfarande (trodde du hade åkt iväg tidigare) var ute i Järnäsklubb när vi kom dit ut för att ta en fika. Det var trevligt att träffas och prata lite med dig.Som sagt så önskar vi dig all lycka till på din fortsatta paddling mot målet. Du gör en fantastisk prestation. Nu är det alltså "bara 42 mil" kvar ;)..Vi fortsätter och följer dig här på Bloggen. /Bosse & Kicki

    SvaraRadera