måndag 7 juni 2010

Dag 2


Dag 2
3,2 km
Paddlingen från Skärje där övernattningen blev gick jätte bra lungt och fint väder , men vid lunch tid ökade vinden igen och jag beslutade mig för att stanna på saltön fram till 17,00 då jag begav mig till ett fiskeläger på Resö. Där blev det en kopp kaffe på pensionatet panget och där blev jag bjuden på två kakor mycket trevlig personal. funderade vart jag skulle slå läger kom fram till att det vore klogt att komma förbi kartbladets nedre kant, för då slipper jag vända på kartbladet i påsen under morgon dagen sakt och gjort så nu ligger jag på Trossö. Känner att solen har tagit bra i ansiktet och att jag nog har drucket lite för lite vatten i dag.
En sak lärde jag mig i dag och det är att aldrig lämna någon typ av mat i sittbrunnen när man går i väg en stund för då kommer dessa dj...a kråkorna och hackar sönder påsen och då får du allt i sittbrunnen.:(

5 kommentarer:

 1. Så roligt att läsa hur Du har det......en bra lärdom alltså. Kanske inte så najs att sätta sej på kasslern i sittbrunnen och få kasslernätet i baken, för det blev väl kassler i matsäcken =)
  Kram på Dej !!!

  SvaraRadera
 2. Hej Jörgen,

  Kul att läsa om dina erfarenheter. Men det måste finnas fler än en Trossö, för när jag googlade på det så kom det upp flera träffar på Trossö i Karlskrona. Och så långt kan du väl ändå inte ha hunnit?

  Ha det bra på det fortsatta äventyret
  Sören

  SvaraRadera
 3. Paddla på kompis,det verkar funka med allt gratisfika sköt om dig.mvh Affe

  SvaraRadera
 4. Roligt att följa din blogg och var du befinner dig. Ha det bra/Kram Ingalill

  SvaraRadera
 5. hej då lärde du dig samma sak som jag gjorde för 40 år sedan - kråkfåglar är mycket intelligenta och bråkiga fåglar...
  kram

  SvaraRadera