onsdag 23 juni 2010Dag 19
Barsebäck-Falsterbokanalens östra sida 47 km
Morgonen startade med att jag upptäckte att min vatten påse hade gått sönder tur att jag har en i reserv, den är inte lika bra men den får duga så länge.

När jag rundat udden vid kärnkraftverket så var tanken att jag skulle ta riktning mot Lomma för det ligger närmast på kartan men när jag tittade ut över havet så tyckta jag att Malmö låg närmare.
Allt är så platt här så när man sitter i kajaken så ser man nästan inte land fast än det bara är en mil bort, det ser mera ut att vara flera mil bort psykist jobbit tycker jag. Färden till Malmö tog 3,5 timmar. Man är ganska mör i kroppen och i huvudet efter så lång tid i kajaken.

Tog ett längre avbrott i en badplats. Där två badvakter kom och sa att jag inte fick ligga där med kajaken, då jag förklarade att jag bara tog en bensträckare och att jag var på väg till Haparanda då ändrades deras attityd och det blev hundra frågor i stället.

Färden mot Falsterbokanalen var tung det känndes som om det var 3 mil inte 13 km. Var med om något konstigt på över farten. Halva över farten av Höllviken så blev jag träffad i ansiktet av någon typ av myggor det var lite frustrerande, dom träffade mig i munnen och i ögonen. På tal om ögonen mina glasögon har gått sönder också, men jag har ett par reserv ögon med mig så löste det sig också.

Tänker inte ställa någon väckare i morgon. Det blir nog bara till Smygehuk.

Dagens fundering : Varför skriker alltid tjejer när dom badar?

5 kommentarer:

 1. Haha, skriker?

  Tur du har reservgrejer med dig! Paddla på nu så du kommer upp till Övik nångång! Kram

  SvaraRadera
 2. Min fråga är varför skriker en del av kvinnokön så fort det är fråga om något speciellt oberoende av om det är ett nytt hus, bra betyg eller allmän glädje ...
  Mycket frustrerande för en icke skrikande kvinna....
  Och skall man döma av TV så skriker amerikanskorna värst...

  SvaraRadera
 3. Vi skriker för att det är så gött att ge utlopp för alla härliga känslor så klart :-)

  SvaraRadera
 4. Fina vyer som du lägger ut. Ser att du paddlat en bra bit idag. Kämpa på.

  SvaraRadera
 5. Tjena ditt tok!
  vi är klara med avtalet "det sämsta sen -94"
  du kan slå Åke en signal om du är nyfiken.
  Ha en trevlig midsommar och ta det säkra före
  nått hjältemod! Vi hörs..
  Allt är skit!!
  folk på jobbet...

  SvaraRadera