torsdag 10 juni 2010

Dag 6 Säffle
0 km
Då var man 500 kr fattigare, bara för man är en strul putte. Någonstans mellan Hamburgsund och Malmön ligger en påse med mina mediciner, och det innebär att jag måste till sjukan för att förnya mitt recept för blodtrycket. Måste även köpa iprem,pepcid duo mm. Nu har jag med andra ord bidragit med att förgifta havet ännu mer med medikamenter. Det enda possitiva med det är att fiskarna och sälarnas blodtyck är nu perfekt.
När jag kom till apoteket och blev expiderad av apotekerskan (heter det så?) så visade det sig att hon hade bott i Järved som ligger ca 1 km från bonässund där jag bor, så det blev lite prat om Ö-vik,botnia banan och MODO trevligt. Sedan kom Lisa och Rolf och vi åt lunch på en resturang. Efter det så såg Robin och jag till att dom blev in checkad på hotellet. Nu ska vi på resturang röda tuppen och äta middag.

2 kommentarer:

  1. "Dojtan" Östman10 juni 2010 18:39

    Receptarie tror jag det heter hehe! kämpa på gamle klasskompis, lite avis är man allt på att du vågar en sån här grej själv vågar man knappt stå på kajkantenm och glo ner i havet.
    Stort lycka till på din färd..kollar in lite nu och då och ser hur det går för dig..

    SvaraRadera
  2. Så häftigt att det finns människor som vill hjälpa och ställa upp för andra! Kul att du fick träffa Robin! All styrka till dig!!! Stor kram från Umeå

    SvaraRadera