lördag 12 juni 2010Dag 8
råön 0 km

Efter en blåsig natt med lite sömn där jag drömde att vattnet hade stigit ända upp i tältet, så vaknade jag av att jag frös tänkte gå till kajaken för att hämta lite kläder vad tror ni jag får se då jag sticker ut skallen från tältet jo ingen kajak. Jag vet att jag skrev tidigare om ebb och flod och just därför så hadde jag dragit upp kajaken så jag kunde gå runt den utan att bli blöt, men likt förbaskat så hade den drivit i väg en kombination mellan högvatten lätt kajak och hård blåst. Nu är resan slut för Ödling tänkte jag några svordomar for över mina läppar snacka om att bli besviken. Beslutade mig för att knacka på i en stuga klockan var ca:5 på morgonen, en dam vars namn visade sig senare heter margareta öppnade jag förklarade situationen för henne hennes man vars namn var Leif sa inga problem vi far ut och söker sagt och gjort och efter en kort stund så hittade vi den. Gissa om jag blev glad, ett stort fång med dom finaste blommor till er. Inte nog med att dom hjälpte mig med sökandet dom bjöd även på frukost, lunch och middag. Vilka fina människor, ETT STORT TACK TILL FAMILJEN MORKVIST på Råön. Fick även en kopp kaffe av Ulla och Arne Kantling som också har stuga på Råön så det går ingen nöd på mig.
Efter som jag var slarvig och inte satt på neopren kappellet över packluckorna utan bara satt dit plast locket så var packluckorna fulla med vatten, och det innebär att batteriladdaren för batterierna till bla GPS inte fungerar längra så nu måste jag köpa batterier för resten av resan. När ska oturen sluta jag glömmer saker, slarvar och har motvind hela tiden, jag är nu riktigt irriterad.

4 kommentarer:

 1. Aaaandaas faderskapet, det kunde ha varit värre! Om en vecka lovar jag att du ha fin väder och medvind! Hang in there! Kram

  SvaraRadera
 2. Fortsätt att kämpa, du kommer att paddla med både bättre väder och tur. Du har i alla fall tur med att träffa på fantastiska människor. Ha det så bra. Kram.

  SvaraRadera
 3. Men Jörgen vilket äventyr.....tur att det finns underbara människor på din väg =)

  Nu kan det bara bli bättre och med vinden i ryggen!
  Kram till världens bästa Jörgen !!!

  SvaraRadera
 4. Det är dessa motgångar du kommer att komma ihåg när du sammanfattar din resan. Ger den liksom lite "knorr". Men förstår ditt missmod.
  Följer din resa med spänning!!

  SvaraRadera