måndag 7 juni 2010

Hambursund


Dag 3
30 km
Trossö-Hamburgsund

Startade kl 6,30 passerade den ökända tjurpannan och nu förstår jag varför den är ökänd. Lätt var det inte, har nog aldrig paddlat så fort i hela mitt liv. En muskel i skulderbladet tog stryk fick någon typ av kramp, annars mår jag förvånansvärt bra i både kropp och själ. Kusten är fantastisk fin påminner lite om Höga kusten men här är det mycket mera små kobbar och skär och dom är inte utmärkta på min karta så det gäller att fokusera på vart man är på kartan.
Fortsatte till Grebbestad och fick ladda datorn på kajak centralen tack så mycket. Handlade lite som jag glömde vid starten potatis och lite annat små plock. Sedan bar det av söderut igen, nu med svag medvind vilken fantastisk skilnad det är att paddla i medvind det går så lätt. Tältar nu på en liten liten badplats här på Hambursund och alldeles i närheten finns en fyr som heter vänd igen jag vet inte hur jag ska tolka det. Nu har det börjat att regna också. Bilden är förövrigt från Fjällbacka mycke vackert ställe.

6 kommentarer:

 1. Skönt att det gått bra. Hoppas att det inte regnar så länge. Kram

  SvaraRadera
 2. Skönt med vinden i ryggen.....hoppas regnet upphör och att det blåser åt rätt håll även i morgon =)
  Kramizz

  SvaraRadera
 3. Blev rejält orolig i natt när jag såg att du var ute på öppet hav trotts max zoomning. Tryckte sedan på satelitbild och såg att du låg tryggt i en sand vik. Hoppas nu på lugna vatten och glöm inte att njuuta!
  /Brorsan

  SvaraRadera
 4. Vila ordentligt med tanke på din muskel. Hoppas på att du får hyfsat väder i morgon./Ingalill

  SvaraRadera
 5. snälla ta lite bilder på djur och tångliv när du ändå är ute - jag skulle vara så tacksam... kram

  SvaraRadera
 6. Det var roligt att träffa dig strax innan du skulle åka. Följer dig på kartan. Var ute vid Tjurpannan och spanade efter dig igår, men var för tidigt ute. Skönt att det gick bra att ta sig förbi där. Nu är jag hemma i Ö-vik igen o önskar dig jättemycket lycka på färden. See you, om inte annat vinkandes vid Skags udde om ett tag... Kram/Maria

  SvaraRadera