tisdag 22 juni 2010Dag 18
Dombäck-Barsebäck 45 km

Tog en sov morgon i morse kom i väg vid 10 snåret. Tänkte att denna dag blir ljuvlig solen skiner vinden i ryggen.
I vanliga fall när jag paddlar lungt och om det är vindstilla så går det ungefär i
6 kilometer i timmen med vinden i ryggen fortare naturligtvis, men i dag med vinden i ryggen gick det 5,5 ner till Hälsingborg det måste tyda på ganska starka strömmar eller också på att jag var trött efter gårdagen.

Hur som helst efter Hälsingborg så begav jag mig till Ålabodarna för en kopp kaffe hos Birte med familj.
Dom visade mig Öreslott också, mycket trevligt.

Jag kom i väg ganska sent därifrån efter en del funderingar efter lanskrona så beslutade jag mig för att fara till Barsebäck (det som ska väck)
Jag kan medela att det har gått 1L bränsle till köket idag. Jag lagar tre mål om dagen plus kaffe eller varmakoppen det är ganska lite bränsle tycker jag.

Dagens lärdom: Man ska ha en vattentät kamera på en sådan här tur har missat många natur bilder på grund av att jag inte har en sådan.

3 kommentarer:

 1. Heja, heja Jörgen! Va' du gör det bra!! Jätteroligt att få läsa vad du varit med om under din resa. Håller tummarna att det går bra hela vägen! Såg att du passerade Göteborg samma dag som vi. Chrille, jag (Bettan) och barnen åkte färja mellan Göteborg och Fredrikshavn. Vi spanade efter dig, men lyckades inte se dig :-). Ha det så gott efter kusten. Chrille hälsar "Bra kämpat Sune! Makalös bedrift"
  kramar från familjen Wisten

  SvaraRadera
 2. Nu är det 6 stycken som har brutit, tyder på att du har bra virke!

  SvaraRadera
 3. en vattentätt kamera är ett måste så fort man är utomhus 24h om dygnet under en längre tid - dvs det skall stå högst upp på packlistan om jag någonsin kommer iväg på min långpromenad...
  Bra att du tar pauser...
  Livet skall ju vara något mer än en ständig plåga oxå eller hur?
  kram

  SvaraRadera