fredag 18 juni 2010


Fortsättning på dag 14
Jag är kvar på samma ställe, Ock någon bussresa till Halmstad blev det inte. Jag fick reda på att det var 4 km att gå enkel väg till närmaste busshållplats och det tyckte jag var för mycket.
Så vad har jag gjort i dag då jo jag har läst bok, tvättat kläder och mig själv samt rakat mig jag har även sovit en stund skönt.

Jag ligger på en sandstrand och jag har aldrig varit med om att sandkornen kryper in överalt till och med igenom myggnätet i tältet.

Det blåser ungefär 10-15 s/m det vore idiotiskt av mig att bege mig i väg men jag ska ställa väckaren på 03,00 för att ta nya tag.

Det är stressande att hela tiden känna att man ligger efter i tid.
Fast jag vet inte om det stämmer eller inte, stressande är det i alla fall. Men jag har bestämt mig för att paddla mina 60 dagar och hur långt jag hinner då ja det kommer att visa sig.

3 kommentarer:

 1. Klokt att Du håller Dej på land när det blåser......och sandkornen kanske blåser in genom myggnätet men o andra sidan kanske det är myggfritt istället =)
  Jag håller tummarna att det mojnat tills i morgon, och andas stressa inte Du ska njuta NU!!
  Kramiz//Mia

  SvaraRadera
 2. Oavsett hur långt du hinner så gör du en resa som du kommer att minnas. Försök att fånga dagen var än du är.
  Kram.

  SvaraRadera
 3. Hej Jörgen,

  Ta det lugnt och njut av livet i allmänhet och havet i synnerhet. Havet har många ansikten, precis som livet i övrigt. Så här nära ett av våra grundelement kommer du aldrig att vara under så lång tid. Och inte heller så ostörd. Vädret hemma i Övik är inte ett dugg bättre. Ha det bra!

  SvaraRadera