onsdag 16 juni 2010

Dag 12
Varberg 0 km
Vaknade vid 7-8 snåret och inte en naken kvinna syntes till, valde nog fel plats att tälta på trotts allt.
Efter frukost så bar det av till stan en dam sa att det skulle vara marknad där i dag.Jag strosade runt lite på marknaden och försökte även hitta en clas olsson:s affär för att köpa en batteriladdare. Den låg alldeles för långt från stan så jag struntade i det.
Jag gick och handlade mat i stället, begav mig sedan tillbaks till tältet för att pyssla med mina saker. Efter en lunch som bestod av grillade kycklings vingar så lade jag mig för att läsa. Det blev inte många sidor föränn John Blund kom och strödde sömn sand i mina ögon.

Vaknade av att telefonen ringde jag svarade yrvaken Ödling "är det Jörgen" sade någon i andra änden "javisst" svarade jag "jag ringer från varbergs posten och jag skulle villja göra en intervju med dig går det bra?" det går bra svarade jag.

Så vill ni läsa vad han skrev gå då in på www.varbergsposten.se i övrigt är allt på topp och solen skiner. Varberg är en fantastiskt fin stad det finns en park som heter kärleks parken bara en sån sak.

I morgon bär det av igen, ställer klockan på 03,00 för vidare färd. Mitt nästa etapp mål är laholms bukten, men dit hinner jag inte i morgon.

Det är jätte kul med era kommentarer det är dagen höjd punkt.

Ha det Jörgen.

6 kommentarer:

 1. Ja he upp dig! du kan ju inte ligga och gona dig hela dagar. Ta det lugnt över öppet vatten så att du inte dränker dig.
  MBL i morron och löneförh. på måndag!!!
  allt är skit som vanligt.
  folk på jobbet!!

  SvaraRadera
 2. tjena, vnu först har jag fattat vart jag ska skriv. Det är jättekul att följa dina dagar på sjö och land. vi kollar varge dag.kram maria o tk

  SvaraRadera
 3. Ska du paddla rätt över från Tylösand till Torekov ?

  SvaraRadera
 4. Hej paddelmannen,vi följer dig med storpänning över den blå havet. Ha det så bra på din fortsatta färd hälsn. rolf-mimmi

  SvaraRadera
 5. Förstår att det är skönt med en vilodag. Synd att du inte slog läger där du först hamnade, på nakenbadet, då hade du nog fått skåda något naket. Lite kändisfaktor på gång? Kämpa på och ha det gott. Kram.

  SvaraRadera
 6. Men herregud vad du ska hålla på och intervjuas till höger och vänster! Nästa gång du blir intervjuad hoppas jag att du nämner mitt namn i något sammanhang, och kanske en liten bild? ;) haha. paddla på!

  SvaraRadera