söndag 6 juni 2010

Starten Dag 1 13km


Dag 1
13 km
Efter en trevlig kväll med mat och dryck hos Per torgare i bulleby så var det då äntligen dags att packa bilen en sista gång för avfärd mot svinesundsbron. Då upptäcker jag att jag glömt kapellet hemma jätte ku,l men efter ett telefonsamtal med kajak centralen i grebbesta så fixade det sig dom hade nämligen ett så det var bara att betala och se glad ut.
full gas mot svinesundsbron packa kajaken och ett ömt farväl till frugan jag måste erkänna att det stack till i hjärtat vi kommer inte att ses på ca: 60 dagar. Efter ca 3 km insåg jag att det blåste för mycket att det inte var värt mödan att fortsätta så det var bara att gå i land och invänta mindre blåst. Men vid 5 snåret så gav jag mig i väg, jag vill i väg är ivrig att få paddla och som jag fick paddla. Inte hadde det mojnat nämvärt men jag kämpade på men efter 13 km insåg jag att jag blir bara trött av hålla på och klockan var 21,30 så jag beslutade mig för att övernatta och hoppas på mindre blåst i morgon.

8 kommentarer:

 1. Synd på kapellet, men som tur var löste det sig säkert till det bästa. Väntar på att din fru ska komma förbi på väg hem. Kram på dig/Ingalill

  SvaraRadera
 2. Hoppas det är mindre blåsigt idag.MVH Affe

  SvaraRadera
 3. Hp är avvundsjuk - jag blir pepad att göra min stora resa.... ser fram emot att följa din resa först

  SvaraRadera
 4. Hmm ser att du nått resö - 186 inv ung 3 per hektar ... fisketradition med trålare på plats än - inser att jag kommer att lära mig mkt om Sverige den här sommaren ;)

  SvaraRadera
 5. Klokt tänkt....i morrse var det spegelblankt här men strax före lunch så börjar det blåsa igen...vi ber för mindre blåst både för dig och vi som är på land....ha det gott...

  SvaraRadera
 6. lennart byström6 juni 2010 17:55

  ha det gott Jörgen viktigt med sjön att tänka efter före, skall det vara något nöje skall hjärnan vara i god kondition.

  SvaraRadera
 7. Härligt kämpat, hoppas på mindre blåst i morgon.
  Kram //Mia

  SvaraRadera