måndag 14 juni 2010Dag 10
St.Överön-Särö 40km

Efter en sen start så bar det av mot ett av mina ettapp mål Göteborg. Stora båtar kom som på löpband men jag lyckades hitta en lucka så överfarten gick galant. Men man paddlar på lite extra man vet ju aldrig vad som kan komma farandes. Stannade till på st.Förö för en bit mat och en glass den smakade bra i solen. Sedan blev det en lång sträcka på relativt öppet vatten, det blir litejobbigt när man ser så långt fram. Skärgården har drastiskt ändrat form här i Halland, nu är det mer eller mindre slut på öar så det blir lätt navigerat. Ligger som sagt var på Särö det är ett naturreservat jätte fint ställe såg ett hus som måste komma från sagan om hans och greta. i övrigt har det inte hänt så mycket. Ha det så bra allihopa.

Ps så att det inte ska bli några missförstånd så vill jag bara säga att det inte är jag på bilden jag visade i går, utan mannen på bilden som har segel på kajaken det är han som var och paddlade med ola skinarmo vars namn jag inte vet.

2 kommentarer:

  1. Du verkligen paddlar i rasande fart. Tänk på att du har många dagar framför dig. Måste tillstå att du skriver verkligen trevliga inlägg på din blogg. Jag läser dem med glädje.
    Kram.

    SvaraRadera
  2. Av 8 startade har redan 4 brutit!

    SvaraRadera